• Home
  • Българка: Съсипаха ми бизнеса! Ям хляб и сол, не съм се къпала с дни!

Българка: Съсипаха ми бизнеса! Ям хляб и сол, не съм се къпала с дни!

Тъжна читателка, която е жител на „Южен“, се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели гневa и възмущението заради липсата на ток и вода.

„Здравейте, мили журналисти. Пиша ви с огромна мъка, защото искам това да бъде прочетено от всички пловдивчани! Докога ще търпим „Южен“ липсата на ток и вода?! Докога ще ни правят на маймуни, а ние ще мълчим като стадо овце?! Аз съм бясна гражданка и ще отстоявам правата си!

Става въпрос за следното. На ул.“Даме Груев“ имам собствен бизнес, който разчита на ток и вода, за да съществува. Искам само да питам чрез вас кмета на района докога трябва да ям хляб и сол заради това, че не мога да си осигуря нормален начин на живот и финанси, откакто разкопахте улицата? Избягаха по другите квартали всичките ми клиенти, отидоха при конкуренцията… Ние в каква джунгла живеем, в „Тракия“ има вода, а при нас няма, от къде на къде? Ние да не сме трета държава?!

Ситуацията в Кючука съсипва малкия бизнес! Да се знае!

Не издържам вече! Ходя на психолог редовно, защото откакто нямам работа, ми се скъсаха и нервите. Настоявам господин кметът и управляващите да вземат отношение възможно най-бързо да бъде оправена улицата, защото като остана и без покрив над главата заради това, че нямам с какво да си платя кредитните вноски по жилището, е тогава стой та гледай! Моля за съдействие, изнемогвам!“.

Leave A Comment