• Home
  • ДВЕ зодии ще плачат от щастие през февруари и март, няма да повярват на късмета си!

ДВЕ зодии ще плачат от щастие през февруари и март, няма да повярват на късмета си!

ДВЕ зодии ще плачат от щастие през януари, няма да повярват на късмета си!

Сълзи, но не от мъка, а от щастие ще пролеят представителите на два зодиакални знака според астролозите. Очакват ги изненади, които ще внесат така желаната промяна в живота им, а щастието и късметът ще са техни верни спътници.

Ето за кои зодии става въпрос:
Козирог

Козирозите ще имат голям късмет от новата година, тъй като ще бъдат подкрепяни от четири планети наведнъж – Венера, Марс, Меркурий и Уран. През първата половина на месеца представителите на знака може да намерят нови приятели, да срещнат влиятелни хора, да спечелят съмишленици на своя страна. Но втората половина ще бъде добра за изпълнението на плана. Тоест през този период те може спокойно да се заемат дори с най-трудните за изпълнение задачи. В резултат на това ще могат да направят всичко по възможно най-добрия начин и да получат добра награда за това.

Освен това вторият зимен месец ще ги дари с харизма и добронамереност – благодарение на това Козирозите ще се радват на популярност сред противоположния пол.

Водолей

Водолеите също ще се радват на помощта и закрилата на четирите гореспоменати планети, но в по-голяма степен от Уран. Към края на месеца той ще излезе от ретроградното движение и ще донесе приятни промени в живота им. Представителите на този знак ги очаква истинска революция във всички сфери на живота. В работата може да направят значителен и рязък пробив, в личния живот – да решат да създават семейство и да имат деца.

Самотните Водолеи могат да срещнат сродна душа, с която да са готови да отидат дори до края на света.

Leave A Comment