• Home
  • Случи се! Известен българин до голямата Софи Маринова след Гринго

Случи се! Известен българин до голямата Софи Маринова след Гринго

Случи се! Известен българин до голямата Софи Маринова след Гринго

Ромският славей Софи Маринова най-накрая призна, че се е разделила с мъжа си Тодор Давидов – Гринго, пише Галерия. Двамата не са заедно от половин година и певицата дори вече има нова любов.

„Имам си гадже и ми е добре. Не сме на по 20 години да хвърчим в облаците, усещам се красива, щастлива и заредена.

Дай боже всекиму, любовта е хубаво нещо“, сподели Софи в „На кафе“. На въпроса на Гала ще разкрие ли кой е щастливецът до нея в този момент, Софи се засмя и сподели, че няма да приказва повече, тъй като ще се сетят кой е, но скоро ще го покаже.

Според запознати новият на изпълнителката е известен и е по-млад от нея.

Гринго също не остава по-назад от Софка и вече има нова любов. След раздялата им той се премести да живее в Берлин, където живее с българка. Преди да срещне ромския славей, той работеше в Германия, където живее и неговата майка.

Давидов и Софи се ожениха през февруари 2019 година в тесен тръг, а техни кумове бяха колежката й Преслава и половинката й Павел. На 24 март пак събраха роднини и приятели на пищен купон в София.

Само 5 месеца по-късно попфолк певицата подаде документи за развод. Тя разкри, че причината да иска да сложи край на брака си е, че съпругът й я малтретира психически

И след като навсякъде споделяше колко ужасен мъж е Гринго и как се страхува от него, после му прости и се събраха.

След това пак се събраха и преди половин година отново прекратиха отношенията си, този път уж окончателно.

Leave A Comment