• Home
  • Това лекарство може да се използва само веднъж, но цели всички болести. Стара тибетска рецепта от 2 съставки, излекувала милиони

Това лекарство може да се използва само веднъж, но цели всички болести. Стара тибетска рецепта от 2 съставки, излекувала милиони

Това лекарство може да се използва само веднъж, но цели всички болести. Стара тибетска рецепта от 2 съставки, излекувала милиони

Потвърдено е, че това древно средство е в състояние да лекува много здравословни затруднения и е лесно да се направи, само с две съставки:

 

-350 грама почистени и смачкани скилидки чесън

-200 до 250 милилитра 95% алкохол (уверете се, че той не съдържа метанол или бензалкониев хлорид)
Смесете ги добре в буркан с капак. След десет дни прецедете сместа, след това изсипете течността обратно в буркана и го съхранявайте в хладилника за два дни.

Как да го използваме?

Взимайте точния брой капки в 50 мл мляко или вода преди хранене:

Първи Ден Сутрин (1 капка); Обед (2 капки); Вечер (3 капки)

Втори ден Сутрин (4 капки); Обед (5 капки); Вечер (6 капки)

Трети ден Сутрин (7 капки); Обед (8 капки); Вечер (9 капки)

Четвърти ден Сутрин (10 капки); Обед (11 капки); Вечер (12 капки)

Пети ден Сутрин (13 капки); Обед (14 капки); Вечер (15 капки)

Шести ден Сутрин (15 капки); Обед (14 капки); Вечер (13 капки)

Седми ден Сутрин (12 капки); Обед (11 капки); Вечер (10 капки)

Осми ден Сутрин (9 капки); Обед (8 капки); Вечер (7 капки)

Девети ден Сутрин (6 капки); Обед (5 капки); Вечер (4 капки)

Десети ден Сутрин (3 капки); Обед (2 капки); Вечер (1 капка)

От единадесетия ден нататък, е необходимо да взимате по 25 капки три пъти на ден, докато свърши приготвената от вас смес.

 

Какво лекува

Предотвратява и лекува – исхемия, хипертония, синузит и белодробни заболявания.

Почиства натрупаните мазнини от тялото и изхвърля неразтворимия Калций. Лекува ревматизъм, артрит и остеоартрит. Предотвратява инфаркт, стомашни язви, гастрити, хемороиди, отнема главоболие. Почиства кръвоносните съдове, предпазва от атеросклероза и разтваря кръвни съсиреци. Той е високо ефективен за хипертония и циркулаторни проблеми. Подобрява зрението и слуха, регенерира цялото тяло. Подобрява имунната система, укрепва устойчивостта към инфекции. Намаля холестерол, лекува импотентност.

 

Забележка: Лекарството не трябва да се използва повече от веднъж на всеки пет години.

Хора с проблеми със стомаха или с дразним стомах, е нужно да бъдат внимателни. Може да забележите някои симптоми. Първоначално главоболие, обриви или други проблеми, които са резултат от детоксикиращото действието на чесъна. Тези симптоми не трябва да продължат след първите няколко дни.

Препоръчваме ви да се пие вода между храненията и да се консултирате с лекар или природолечител, ако симптомите продължават или се влошават.

Leave A Comment