• Home
  • ТЯ НЕ Е ХОДИЛА НА ЛЕКАР ОТ 40 ГОДИНИ: Тази проста рецепта я поддържа здрава от десетилетия

ТЯ НЕ Е ХОДИЛА НА ЛЕКАР ОТ 40 ГОДИНИ: Тази проста рецепта я поддържа здрава от десетилетия

ТЯ НЕ Е ХОДИЛА НА ЛЕКАР ОТ 40 ГОДИНИ: Тази проста рецепта я поддържа здрава от десетилетия

Жената попаднала на тази рецепта съвсем случайно и никога не е съжалявала, че я е пробвала. Най-честите посещения при лекар са при настинка и кашлица. Случайно попаднала на рецепта за имунитет и решила да я пробва. Оттогава са минали 40 години и тя вече няма нужда да ходи на лекар!

Това е естествено средство за настинка, което ще ви помогне да успокоите гърлото си и след това да го излекувате. Бързо и лесно решение, което ще ви избави от главоболието и кашлицата е много лесно за приготвяне, а освен това е и много вкусно.

Всички необходими съставки са лесно достъпни:

– захар, вода, лимон, мед, джинджифил, карамфил и пудра захар.

Приготвяне:

Поставете пълна чаша захар и една чаша вода в тенджера. Добавете сока от половин лимон и лъжица мед, джинджифил и нарязан карамфил. Сложете на котлона и бъркайте докато заври, след което намалете температурата и бъркайте още 15-20 минути.

Сместа трябва да е гъста и тъмна като сироп. Когато изстине малко, в тавата се слага хартия за печене, а след това с лъжица се правят бонбони от готовата смес.

След 20 минути, когато изстинат, ги поръсете с пудра захар. Това ще им помогне да не се залепват един за друг. Вече имате свои натурални бонбони, които помагат през студения сезон.

Можете също така да ги поставите в чаша гореща вода, да ги оставите да се разтопят, разбъркайте и изпийте.

Leave A Comment