Аз съм на 54 и току що разбрах, че рендето има СКРИТА ФУНКЦИЯ! Добре че е дъщерята да ме открехне:

done

Аз съм на 54 и току що разбрах, че рендето има СКРИТА ФУНКЦИЯ! Добре че е дъщерята да ме открехне:

Има различни видове рендета, с различни форми и размери, а когато става дума за стандартните, изглежда, че производителите са помислили за всичко и са направили тези полезни кухненски инструменти по-функционални, дори по-полезни, отколкото изглеждат.

Оказа се, че рендето има скрита функция , която ще ви изненада! Информацията дойде от наша читателка – ето какво ни пише тя:

„Наскоро най-малката ми дъщеря ми помагаше в кухнята. Тя взе рендето в ръцете си и ме попита дали знам за какво е долната му част. Не знаех и се обзалагам, че и вие не сте знаели. Всъщност тя сама открила тази особеност, когато забелязала, че в долната си част рендето е доста остро.

ренде функции

Така че, ако трябва да разрежете нещо , можете да го направите с тази част от рендето – пише ни Линда, която е споделила това „откритие“ в профила си във Фейсбук и предизвика множество реакции.

Около две хиляди и половина души реагираха на това откритие и повечето признаха, че самите те не са знаели, че рендетата имат такава възможност.

скрита функция на рендето

„Колко щях да спестя от миене на ножове, ако знаех това преди!“; „И аз наскоро разбрах за тази функция на рендето, гаджето ми я показа“; „Ето, аз съм на 40 години и току-що разбрах за тази информация от вас“, са само част от коментарите.

 

А вие знаехте ли го?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *