Астрологът Влад Рос: През октомври късметът ще следва три знака на зодиака

done

Астрологът Влад Рос в интервю каза кои знаци на зодиака ще имат голям късмет през октомври , кои от тях могат да направят пробив в кариерата си и да намерят любовта и кои трябва да внимават през този период.

Влад, кажи ни какво ни обещават звездите през октомври?

От 8 до 10 октомври ще има твърд квадрат на Марс към Плутон, който ще донесе неприятни събития от различен характер – мащабни терористични атаки, бедствия. След това ще има период на сатанинско пръстеновидно затъмнение, от 13 до 15 октомври. И още един тежък аспект, от 27 до 29 октомври, при лунното затъмнение, когато Марс ще бъде в опозиция с Юпитер. Като цяло всички тези нюанси имат негативна конотация. 

Можете ли да посочите късметлиите за октомври?

На първо място бих поставила зодия Везни. Меркурий ще се движи много бързо в техния знак, така че дипломатическите дейности, преговорите за партньорство и браковете ще бъдат успешни.

Водолеят се нарежда на второ място. Дълги пътувания, екскурзии, полагане на изпити, получаване на образование, изучаване на езици ще бъдат успешни. Те също могат да се занимават с духовни практики и да научат нещо ново. Очаква ги късмет, когато става въпрос за преместване.

Късметът също ще е на страната на Близнаците. Щастието ги очаква в любовта, децата, сексуалността, залаганията, игрите, парите. Ще имат нови финансови възможности. Освен това те могат да закупят имот през октомври.

Тук бих включил и Риби. Октомври за тях ще бъде нищо, образно казано – нито добро, нито лошо. Те могат да живеят спокойно и да не се тревожат за нищо.

А кой ще влезе в „черен коловоз“?

Овните ще имат трудна ситуация. Връзките и договорите могат да се развалят, да възникнат финансови проблеми и да бъдат уволнени от работа. Във връзката ще има не по-малко проблеми – разводи, съдилища, разследвания.

На второ място е Ракът. Особено в семейния живот всичко няма да е толкова добре, колкото ни се иска. През октомври може да достигнат дъното. 

Лъвовете могат да се карат с близки. Трябва да бъдете внимателни в общуването с родителите на вашата половинка. Лъвът също може да бъде ограбен.

Е, при Козирозите всичко е сложно. Възможни са проблеми с началниците, трудности при постигане на резултати и неблагоприятно инвестиране на пари, особено в недвижими имоти. Освен това откритите конфронтации ще бъдат неуспешни. Войниците от тази зодия могат да имат проблеми на фронта.

Кои знаци трябва да очаквате успех в кариерата си и кои не трябва?

За Водолеите може да се случи невероятен пробив. Особено в постигането на власт, високи позиции и всичко останало. 

Но Стрелецът може да се сблъска с предателство и подмолност. Те трябва да бъдат много внимателни, особено с непознати хора.

Кой ще има голям късмет с парите? 

Ситуацията ще е благоприятна за Скорпионите. Трябва да помислят за започване на нов бизнес. Марс ще влезе в техния знак, така че трябва да поемат рискове. И както всички знаят, тези, които не поемат рискове, не пият шампанско.

Раците също ще имат късмет в това отношение. Като цяло октомври няма да е много благоприятен за тях, но има една уговорка. Те могат да спечелят „играта“ – ценни книжа, лотарии, биткойни. Ракът може да удари джакпота.

Октомври благоприятен месец ли ще е за инвестиции или мащабни покупки?

На първо място бих искал да отбележа, че на Овните и Козирозите този месец е строго забранено да вземат или дават пари на заем. Ако се забъркат в някакви финансови авантюри, ще бъде изключително трудно да се измъкнат от тях.

Лъвът също трябва да внимава. Силата на измамата – Черната Луна – влиза във втория знак от Лъв, така че за тях е по-добре да не купуват нито имоти, нито коли.

В този случай Везни и Скорпион ще имат добра ситуация. Те могат лесно да купуват недвижими имоти. Също така ще бъде добре, ако покажат своя авантюризъм. Между другото, Девите могат да си купят кола през октомври. 

Нека поговорим за може би най-прекрасното чувство на света. Кои зодии ги очаква успех в любовта?

Венера, планетата на любовта, най-накрая навлезе в зодиакалния знак Дева. Следователно те ще изпитат еуфория от срещата с нов човек, който ще се превърне в целия им свят. 

Освен това на Телеца може да се случи и ярка, приказна любов. Те ще срещнат принца на бял кон, което ще им донесе истинско щастие.

Чие здраве може да бъде засегнато следващия месец?

На Овена. В дома на бедствията ще влезе управителят на тяхната зодия – Марс. Затова те трябва да бъдат много внимателни по отношение на здравето и веднага да тичат на лекар, ако тялото им изпрати сигнали. Няма нужда да чакате до последния момент.

Освен това военните Овни също трябва да бъдат възможно най-внимателни. Защото те не са имунизирани срещу смъртта. 

Назовете благоприятни дни за пътуване.

На море е по-добре да отидете на 6, 7, 18, 24, 25, 26 октомври, а на планина – на 21-ви. Ако искате да отидете на екскурзии, да се возите на атракции или да посетите известни места, най-добре е да направите това на 1, 9, 18, 30 октомври. Конференциите и обученията ще бъдат успешни в периода от 3 до 5 октомври, както и на 13, 18, 23, 30, 31 октомври.

Бизнес пътуванията е най-добре да се планират за 10-12 октомври и след 21 октомври. 

На 2, 8, 14-17, 19, 20, 22, 28, 29 октомври е по-добре да не ходите никъде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *