Едно пречистване на тялото с тази смес ни предпазва от болести цял живот. Изгонете токсините, които рушат организма ви

done

Едно пречистване на тялото с тази смес ни пази от рак цял живот. Изгонете токсините, които рушат организма ви

Пречистване на тялото, което помага болестта рак да не споходи човека продължително време след употребата! Едно пречистване на организма всеки път може да ни предпази от тежки болести като рак

Едно пречистване на организма винаги може да ни предпази от тежки болести като рак

Много от болестите идват заради задръстване на организма с токсини, които буквално могат да го съсипят. Вредни храни, напитки, изпарения от автомобили и т.н.

водят постоянно до фатално заболяване като рак например. Разбира се, стресът също оказва много голямо влияние, но когато в тялото има токсини, това влияние става огромно, защото имунната система се срива.

Най-добрият изход е да бъде осъществено пречистване на организма. Мнозина го правят с цел отслабване, но по-съществената му роля е предпазване от болести. Рецепта за алкална вода е идеална за тези случаи.

Рецепта : Напълвате двулитров буркан с вода. Преди това бурканът е необходимо да бъде доста добре измит. Слагате нарязан лимон в нея. По-добре е лимонът да бъде био, но ако не е, отделете кората от него. Накрая пускате в течността 1 ч. л. Хималайска сол. Затваряте добре буркана и оставяте всичко за 12 часа престой. Нека температурата бъде стайна.

Употреба : Така се получава алкална вода, която трябва да се пие сутрин и винаги на гладно. От нея се пият 3 чаши наведнъж. Продължава се с по 3 всяка сутрин за поне седмица. После се почива в следващите 7 дни и пак се продължава за седмица. Процедурата се повтаря в зависимост колко силен искате да се получи ефектът.

Проучванията разкриват, че ако цяла година се пие алкална вода, то човешкият живот би могло да бъде удължен поне с 5 години. Освен това вероятността от рак е микроскопична, както и от други тежки заболявания. На всичкото отгоре се и отслабва, което още повече държи болестите настрана.

Чрез това пречистване на тялото фактически се постига дълготраен резултат, понеже е доказано, че преди закуска винаги трябва да се пие вода, за да разгради натрупаната през нощта киселинна среда в организма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *