Клетвите ни застигат чрез сол и захар, дрехи и пари назаем – Ето как да се предпазите

done

Клетвите ни застигат чрез сол и захар, дрехи и пари назаем - Ето как да се предпазите

Всяка заета вещ може да бъде прокълната : проклятията могат да дойдат и чрез пари!

Дрехи, обувки, мебели и други предмети имат свойствата да абсорбират енергия от този, който ги използва и носи, така че тя може да бъде прехвърлена на друг човек много лесно. Затова заемането им изобщо не е препоръчително.

Едва ли има човек, който поне веднъж да не си е помислял, че е прокълнат или че лошият късмет го преследва навсякъде. Освен това повечето от нас са суеверни и имат някакво облекло или предмет, който им носи късмет, така че точно това носим, ​​когато ни предстои важен момент или ден.

Хората не само могат да предават добра или лоша енергия чрез контакт или разговор, но могат да го правят и чрез предмети. Следователно е опасно да се вземат и дават назаем. По този начин можете без да искате да вземете нещо лошо от този човек, особено ако той е възнамерявал умишлено да причини вреда. Предметите могат да се използват за въздействие върху волята на определено лице, за постигане на цел.

червен конец

ВТЪКАНИ КОНЦИ

Лошата енергия обикновено се предава чрез заемане на дрехи, особено онези части от тях, които се носят на голо. Дори когато нечия чужда дреха е изпрана старателно преди обличане, върху нея могат да останат „следи“ от някакъв ритуал, който е целял да постигне подчинение. Доказателство за такова намерение обикновено е тънък, червен конец, пъхнат в трудно забележимо ъгълче на блузата или тениската.

Докато се зашива конецът, се произнася заклинание в стил: „Давам й дрехите си, а тя приема волята ми“. Още по-голяма опасност се крие в обувките. Обувките, ботушите и маратонките са невероятно мощни магически предмети, защото символично носят не само тялото, но и ума и духа.

Сигурно сте срещали обувки или ботуши, окачени на гробище: това са най-тежките черни магии, които се правят, за да навредят на човека, който ги носи.

висящи обувки

В ОБУВКИ И МЕБЕЛИ

Понякога можете да се почувствате добре в обувките или маратонките на някой друг, ако са ни ги заели щедро, защото собственикът им ги е заредил положителна енергия. Но ако заемането е било против волята му или с лоши намерения, тогава последствията от носенето на такива обувки могат да бъдат катастрофални. От дребни проблеми, които ни спъват всеки ден, до падания и счупвания на крайници.

Същото се случва и с други предмети, които внасяме в дома си. Всяка заета вещ може да бъде урочасана, прокълната и омагьосана в стил: „Дадох го за добро, но ако трябва, нека му се случи зло”.

Мебелите, на които седим, спим и прекарваме най-много време през деня, не трябва да са назаем или втора употреба. Въпреки че са чисти и спретнати, те носят невидими следи от живота на бившите собственици, включително техните сълзи, караници, болести…

Още по-опасно е спането на матраци втора употреба, защото ако болен човек е лежал на него или може би е умрял там, може да се случи да излъчва лоша енергия, да причини заболяване или дори най-лошото.

пари назаем

ДОКАТО Е ПРИ МЕН, НЕКА МИ СЛУЖИ ДОБРЕ – ПАРИ НАЗАЕМ

Неразбирането и нетърпението към тези, които наистина обичаме, най-често излиза на преден план при вземането на пари назаем. Въпреки че едва ли някой си го признава, никой не обича да му искат заем. Тъй като не могат да откажат заема, в повечето случаи хората заемат пари на приятелите си със спотаено негодувание и страх да не им бъдат върнати. И това отново е много по-опасно от умишленото намерение да се направи зло.

Затова най-добрият съвет е да не взимате/давате пари назаем. Но ако наистина е необходимо, не бива да се прави у дома. Преди да занесете парите вкъщи, лъжица оцет и една нарязана скилидка чесън се смесват в малка чаша вода, където се стриват също цвят, лист или стрък босилек.

Сместа трябва да се разбърка три пъти с нож, а след това с пръстите на дясната ръка да се докосне три пъти течността и да се поръсят парите или другата, взета назаем, вещ (дрехи, обувки, храна). Докато пръскате, трябва да кажете наум три пъти:

магическа защита сол

ПРОКЛЯТИЯ И ЗАЩИТА ЧРЕЗ СОЛ

Тези, които възнамеряват съзнателно да наложат собствените си интереси и желания чрез заети вещи, обикновено го правят с помощта на сол и захар. Те могат да го направят и директно, дарявайки тези две храни, върху които предварително е извършен ритуал. Обикновено щипка сол се хвърля върху предмета, който се заема с думите: „нека (името на предмета) й/му донесе такива „сладки“ неща.“

Въпреки че злата мисъл не е изречена, космическата сила ще разпознае съобщението и то ще бъде върнато на новия потребител като такова. Това може да бъде предотвратено, като хвърлите щипка сол върху взетата назаем вещ и кажете три пъти: „Нека се премахнат всички магии от мен!“.

ВНИМАНИЕ! Текстът е само информативен, част от народните вярвания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *