Кое е това мъничко човече? Днес е жена, която всички познават и за която мнозина говорят

done

Това малко момиченце днес е една много любима ТВ-водеща , актриса и дори спортен журналист. Освен всичко това е изключително красива и изящна дама.

В един период от живота си дори се изявява като певица и има три записани песни – „Не ме търси“, „Искаш“ и „Невъзможно“ (дует със Стратия).

Запалва се по телевизионната журналистика и завършва частен колеж с такъв профил. Междувременно работи като модел за холандска модна агенция.

Завръща се в България и започва работа в БНТ, където е водеща на съвместното предаване на БНТ и Спортния тотализатор – „Теглене тиражите на ТОТО 2 и Втори ТОТО шанс“.

Родена в семейство на химичен и машинен инженер. Родителите ѝ се разделят, когато тя е на 12 години. Завършва средното си образование в САЩ, след което се завръща в България.

Продължава образованието си в Холандия, като решава да учи моден мениджмънт, но скоро прекъсва следването.

Запалва се по телевизионната журналистика и завършва частен колеж с такъв профил. Междувременно работи като модел за холандска модна агенция.

Завръща се в България и започва работа в БНТ, където е водеща на съвместното предаване на БНТ и Спортния тотализатор – „Теглене тиражите на ТОТО 2 и Втори ТОТО шанс“. Изявява се като певица и има три записани песни – „Не ме търси“, „Искаш“ и „Невъзможно“ (дует със Стратия).

Като актриса участва във филмите „Риба чук“ и „Икона“. През 2018 г. участва в комедийния сериал „Полицаите от края на града“ излъчван по Нова телевизия.

Познахте ли Мария Игнатова?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *