Мария Игнатова показа порасналия си красив син (Снимки)

done

Виктор Димитров е още тийнейджър, но е попаднал в доста артистично и щуро семейство. Майка му е Мария Игнатова, баща му Петко Димитров, но дълго време имаше шанса да общува с Димитър Рачков. Днес пък има възможност да попие от филосфските размишления на Ивайло Цветков – Нойзи, с когото най-вероятно имат приказка и за футбол.

Ученикът не е много активен в социалните мрежи, профилът му в Instagram e заключен, но и няма нито една публикувана снимка. Петко Димитров обаче често споделя общи фотоси с Виктор, а това означава едно – отношенията им са повече от супер. Често в някои семейства на разделени, децата страдат и не получават нужното внимание от родителите, но не такава е ситуацията в живота на Виктор.

„Детето ме учи на мъдрост и търпение“, призна наскоро телевизионната водеща, която преди много години приключи връзката си с баща му. Настоящата половинка на Петко, Яна Димитрова, се грижи като родна майка за 1З-годишния тийнейджър наред с двамата си синове от Димитров.

Виктор въобще не се интересувал от работата на майка си и не се възползва от нейната слава. Не обича да гледа телевизия, но е много философски настроен, а това означава едно – с Нойзи определено имат за какво да си говорят. „Виктор е много философски настроен, добре общува и познава хората. Отказва да бъде в матрицата. Може би аз съм му го предала по някакъв начин“, каза Игнатова, припомня Vbox.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *