Моделка намери мъж в безпомощно състояние, закара го в болница, а сега издирва близките му

done

„СПЕШНО! Това е дядо Антон Маринов, на 68 години! Видяхме го в квартално кафе в Студентски град в доста окаяно състояние – с огромна рана на крака до кокъл! Вероятно диабетна рана!“, това написа в акаунта си във Фейсбук моделката Кристин Каменова, пише glasnews.bg

Скандалната Кристин Каменова, която се прочу с банковия кредит за силиконов бюст, написа още, че мъжът е прекарал тежък инсулт през 2018 година.

Кристин и приятелят й са закарали мъжа до „Пирогов“, където медици са го настанили в клиниката по гнойно-септична хирургия.

Моделката отбелязва, че днес Антон Маринов е бил опериран и за момента състоянието му е добро.

„Бяхме днес при него в болницата, но все още не е ясно дали инфекцията е овладяна! Има възможност да му отрежат крака!“, пише Кристин.

Каменова добавя, че финансовите средства за лечението на мъжа са поети изцяло от нея.

„Но това не е достатъчно! Оказа се, че човекът няма дом!“, пише тя.

Моделката се е заела със задачата да открие близките на Антон.

„Не успяваме да открием и близките му, тъй като той е с вероятна склероза и говори несвързано. Знаем само, че има дъщеря, която живее в Казанлък и двама внуци в Германия! Това е всичко! След като го изпишат ще се наложи да се върне пак на улицата. Молим за многократно споделяне, за да достигне до хора, които ще го познаят!“, добавя още Кристин.

Кристин Каменова призова хората, които имат информация за мъжа, да се свържат с нея.

Тя публикува и снимки от болницата:

Потребители на Фейсбук поздравиха Кристин и приятеля й за доброто дело. Хората призовават социалните служби да се намесят в казуса.

„Вие с Иван сте… нямам думи! Поклон до земя за грижите, които полагате за животинки и хора. Чудя се някои социални служби не могат ли да се намесят? Защото и подслон да се намери за човека, той с тази склероза пак ще се озове в проблемна позиция… Освен, ако някой няма да се грижи за него, разбира се“, коментира Александър Георгиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *