Мъж си купи къща, строена през 1950 г. и откри истинско съкровище! /Снимки

done

Мъж си купи къща, строена през 1950 г. и откри истинско съкровище! /Снимки

Всички сме наясно какви потайности може да се крият в дома на даден човек. Въпреки това винаги оставаме изненадани от съкровищата, които понякога са кътани в домовете на дадени хора.

Именно такава е случката и с американския дизайнерът на мебели Нейтън Чандлър.Наскоро той харесал онлайн американска къща, построена в средата на 50-те години на миналия век. Обявата намерил онлайн, а офертата била страхотна, но липсвали снимки. Все пак той решил да рискува и я купил.

„Очаквах доста неприятна изненада, но щом отидох в новата си къща и отворих кухнята онемях. Дори като дизайнерът на мебели не очаквах през живота си да видя такова нещо“ ,споделя Чандлър.

По думите му там намерил истинско съкровище от 50-те години.И така –каза се, че кухнята в къщата е в перфектно състояние.

„Сякаш бе затворена в капсула на времето или пък аз се бях телепортирал през 1950 година. Всичко в кухнята бе безупречно запазено, всичко бе като ново и работеше“ споделя Чандлър.Всъщност уредите никога не са били използвани – оригиналните ръководства все още са били залепени към тях.

Очарователната кухня може да не е за всеки, благодарение на розовия си декор. Всички уреди и плотове са обзаведени в този мек цвят и са подчертани от блестящи хромирани покрития и шкафове от светло дърво.

Освен това има фантастични, вече ретро надписи върху лицевите панели на печката и фурната.Вижте следващите снимки, за да се уверите какво съкровище от 50-те години е намерил американецът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *