Светльо Младенов е застрелян от полицай. Майка му: Застреляха го като куче

done

Никой не ни е дал никакво обяснение. Това каза пред news24sofia.eu майката на простреляния Светльо Младенов от кв. “Ботунец” от полицай след гонка в София.

“Много ми е трудно. Никой не ни е дал никакво обяснение от сутринта какво се случва с детето ми. Нищо не знам. Чета от интернет“, сподели майката на простреляния 18-годишен Светльо Младенов.

Тя разказа, че последно се е чула с момчето вчера в 18 ч.

“Каза ми “Мамо, аз съм добре. Каквото и да става винаги ще те обичам”. Не знам къде е ходил, не знам какво е правил.

В Районното ми каза, че е жив и задържан.

Когато отидох и видях 20 полицая с наведени глави, ми беше ясно, че детето ми не е живо.

Няма как да откарат детето ми в рамките на 15 минути от “Токуда” до Съдебна медицина. Той е починал вероятно на път за “Токуда” и е пренесен рано сутринта в Съдебна медицина.

 

Никой не ми даде обяснение какво се случва от детето ми. Вместо да му правя бал догодина, аз ще го погребвам. Искам полицая да застане пред мен и да ми каже как и кой му позволи да ми застреля детето като куче“, настоя майката.

Едно от момчетата, което беше задържано в дома си разказа своята версия за случая.

“Бяхме се видели с едни момичета. Стояхме до един блок. Полицията мина, започнахме да бягаме и започнаха да стрелят. Стреляха четири-пет пъти. Хванаха Гошо, а Светльо го застреляха в крака и рамото, вуйчо падна на земята. Аз избягах“, каза той.

Първоначално излезе информация, че жена полицай е простреляла младежа, но това бе опровергано.

Според неофициална информация момчето е застреляно в корема и е починало от загуба на кръв в линейката, която е пътувала към болницата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *