Случи се! Известен българин до голямата Софи Маринова след Гринго

done

Случи се! Известен българин до голямата Софи Маринова след Гринго

Ромският славей Софи Маринова най-накрая призна, че се е разделила с мъжа си Тодор Давидов – Гринго, пише Галерия. Двамата не са заедно от половин година и певицата дори вече има нова любов.

„Имам си гадже и ми е добре. Не сме на по 20 години да хвърчим в облаците, усещам се красива, щастлива и заредена.

Дай боже всекиму, любовта е хубаво нещо“, сподели Софи в „На кафе“. На въпроса на Гала ще разкрие ли кой е щастливецът до нея в този момент, Софи се засмя и сподели, че няма да приказва повече, тъй като ще се сетят кой е, но скоро ще го покаже.

Според запознати новият на изпълнителката е известен и е по-млад от нея.

Гринго също не остава по-назад от Софка и вече има нова любов. След раздялата им той се премести да живее в Берлин, където живее с българка. Преди да срещне ромския славей, той работеше в Германия, където живее и неговата майка.

Давидов и Софи се ожениха през февруари 2019 година в тесен тръг, а техни кумове бяха колежката й Преслава и половинката й Павел. На 24 март пак събраха роднини и приятели на пищен купон в София.

Само 5 месеца по-късно попфолк певицата подаде документи за развод. Тя разкри, че причината да иска да сложи край на брака си е, че съпругът й я малтретира психически

И след като навсякъде споделяше колко ужасен мъж е Гринго и как се страхува от него, после му прости и се събраха.

След това пак се събраха и преди половин година отново прекратиха отношенията си, този път уж окончателно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *