1 лъжица от тази смес и артериите и вените ще започнат да изчистват плаките

done

Атеросклерозата или втвърдяване на артериите е много често срещано заболяване, което е по-лесно да се предотврати, отколкото да се лекува.

Атеросклерозата се дължи на натрупването на холестерол, който се образува в стените на артериите и се трансформира в плаки (отлагания), които блокират артериите. В резултат на това могат да настъпят сърдечни заболявания и инфаркти. Обикновено лекарите препоръчват използването на лекарства, които обаче имат много странични ефекти. Ако не сте поддръжник на химията, тогава си подгответе тази лечебна смес и безопасно почистете кръвоносните си съдове.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Самолечението може да бъде опасно за вашето здраве. Преди да използвате готовото лекарство, не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар!

Съставки:

Лимонов сок – 1 чаша

Ябълков оцет – 1 чаша

Чесън (каша) – 1 чаша

Свеж корен от джинджифил – 1 чаша

Мед – 1-2 чаши

Начин на приготвяне:

Всички съставки трябва да бъдат внимателно смесени с помощта на дървена лъжица. Сложете сместа в стъклен съд и я поставете в хладилника.

Как да използвате:

Сутрин, на гладно, пийте около 200 ml чиста вода с 1 лъжица от продукта. Разклатете добре остатъка ит и веднага го поставете в хладилника.

Как работи:

Лимонов сок – понижава LDL, намалява развитието на атеросклерозата.

Ябълков оцет – понижава холестерола.

Чесън – намалява кръвното налягане, намалява натоварването на сърцето.

Джинджър – съдържа противовъзпалителни свойства, подобрява кръвообращението, понижава нивата на триглицеридите.

Мед – има тонизиращ ефект.

Това е прост и много надежден лек, който трябва да се използва от хора с предразположеност към атеросклероза и възрастни хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *