7 неща, които мъжете мразят в жените над 20: особено седмото ги вбесява

done

Мнозина казват, че една жена на четиридесет е по-съблазнителна, отколкото на двайсет, а причината е, че най-накрая знае какво иска от себе си и живота си. Но жените искат ли същото като мъжете?

Ето седем неща, които мъжете не могат да понасят в жените над 20 :

жена с къса коса

Къса коса
Въпреки че стилистите гарантират, че късата коса често подмладява жената, а късият „боб“ е една от най-популярните прически, мъжете наистина не искат съпругата или приятелката им да имат къса коса.

Ако имате гъста и здрава коса, можете да я оставите да расте свободно, въпреки че сте далеч над четиридесетте.

пълна жена над 20

Наднормено тегло
Мъжете наистина не искат жените им да наддават на килограми. Но, за съжаление, почти всяка втора жена на около четиридесет години напълнява и влиза в света на по-„големите“ жени.

Независимо дали вашият съпруг харесва външния ви вид или не, не трябва да позволявате на теглото ви да се колебае. Все пак е въпрос на здраве, а не на външен вид.

жена лоши зъби

Лошите зъби
Днес жените са по-склонни да плащат за ботокс, отколкото за преглед при зъболекар. Никога не можеш да си позволиш това. Здравите зъби означават здрави черва, а здравите черва гарантират добър имунитет.

Косми
Всяка добре поддържана жена ще отиде на лазерна епилация, а ако не може, ще премахне косъмчетата сама с епилатор или кола маска.

равни спортни обувки

Равни обувки
Може би вече не можете да си позволите да ходите на високи токчета, защото с годините се появяват различни деформации по стъпалата, но при мъжете токчетата са израз на женственост. Не е задължително да са високи 15 см., достатъчно е да носите по-ниски токчета, които ще издължат силуета ви и ще придадат строен и по-слаб вид на краката ви.

жена с голяма чанта

Големи чанти
Само една жена знае какво може да се побере в чантата й, но по някаква причина мъжете не могат да понасят, когато видят жена, която носи голяма и претъпкана чанта. Това е просто отвратително за тях!

оценяващ поглед

Поглед, който подценява и оценява
Всяка жена знае, че мъжът обича най-много, когато една дама го гледа с възхищение и обожание. Ще се съгласите обаче, че това зависи от самия мъж, не изцяло от жената. Ако искате жените да ги гледат мило, мили мъже, трябва да заслужите този поглед!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *